Dongguan LIXING PLASTIC & Metal Products Co. , Ltd.

Hvordan behandles produktforbrændinger i sprøjtestøbning?

       

Afhængigt af årsagen til forbrændingen, f.eks. mekaniske, mugne eller formningsforholdene, kan opløsningen variere.

1) Af mekaniske årsager f.eks. overophedes materialecylinderen på grund af unormale forhold, og harpiksen nedbrydes ved høj temperatur og injiceres i produktet efter forbrændinger, eller harpiksens stagnerende strøm skyldes dysen, skruetråden, kontrollampen og andre dele i materialets ark, og harpiksen føres ind i harpiksen.produkt efter nedbrydning og misfarvning, og der er sorte og brune forbrændinger i produktet. På nuværende tidspunkt skal man rengøre dysen, skruen og tønden.

2) Formen skyldes hovedsagelig dårlig udstødning. Denne forbrænding forekommer sædvanligvis på et fast sted og adskiller sig let fra den første tilstand. På nuværende tidspunkt bør man være opmærksom på at træffe foranstaltninger som f.eks. at tilføje udstødnings- og udstødningsrør tilbage.

3) Når trykket på ryggen er over 300MPa, vil en del af tønden overophede og forårsage forbrændinger. Når skruehastigheden er for høj, vil den også producere overophedning, generelt i 40 § 90r/min er bedre. Der kan forårsages overopvarmede gasforbrændinger, hvis injektionshastigheden er for høj, når der ikke er nogen udstødningsslot, eller når udstødningshullet er lille.

 

Lixing af plasthardware-produkter, der er førende i branchen! Kundens nummer: 13686076396. Innovate praktisk teknologi til at hjælpe kunderne med at få succes


Tidligere: Det aktive princip i sprøjtestø...

Næste: No